TELEFONI

Upptäck de senaste mobiltelefonerna och mobilabonnemangen hos oss, Elon City Tierp

Vi hjälper dig med telefonin

Som en del av Elon erbjuder vi ett omfattande utbud av telefoni och mobilabonnemang från alla stora operatörer. Kom bara ner till vår butik Elon City i Tierp så guidar vi dig. Vi har varit återförsäljare till Telia sedan 1995 och har vi lång och gedigen erfarenhet av att matcha rätt mobil och abonnemang med dina specifika behov.

Känner du att det är en djungel att välja rätt mobiltelefon och abonnemang? Oroa dig inte, vi guidar dig genom processen, jämför priser, mobiltelefoner och smarta klockar och operatörer som Telia, Tre, Telenor, Tele2 och Halebop, och rekommenderar det bästa alternativet för just dig.

Kom in och testa våra mobiltelefoner

Besök vår butik Elon City i Tierp och upptäck vårt breda sortiment av mobiltelefoner från ledande tillverkare som Apple och Samsung. Kom in och känn, kläm och utforska de senaste modellerna personligen. Hitta den perfekta enheten för just dina behov direkt i butiken!

Vårt utbud sträcker sig från den allra senaste teknologin till pålitliga modeller för dagligt bruk, designade för att passa olika budgetar och preferenser. Hos oss hittar du även alla nödvändiga mobiltillbehör.

Så välkommen in och hitta din nästa mobiltelefon och tillbehör hos oss i butiken!

Surfplattor och smarta klockor

Utöver mobiltelefoner erbjuder vi också ett brett utbud av surfplattor och smartklockor från ledande tillverkare som Apple och Samsung. Hos oss hittar du de senaste modellerna av iPads och Galaxy Tabs som passar både för arbete och underhållning.

Våra smartklockor, inklusive Apple Watch och Samsung Galaxy Watch, kombinerar stil med funktionalitet, perfekt för att hålla dig uppkopplad och hälsomedveten. Kom in till Elon City i Tierp och utforska vårt sortiment av högteknologiska enheter anpassade för alla dina behov.

Vilken operatör ska jag välja?

När du står inför valet av mobilabonnemang och operatör är det viktigt att överväga dina specifika behov. Om du ofta använder mobildata för streaming eller arbete kan ett abonnemang med mer surf vara fördelaktigt.

Vissa abonnemang inkluderar även tillgång till populära streamingtjänster, vilket kan vara ett attraktivt alternativ för underhållningsentusiaster. Är du en del av en stor familj? Då kan ett familjeabonnemang där du kan lägga till flera medlemmar under samma plan vara idealiskt.

De fyra stora operatörerna i Sverige – Telia, Tre, Tele2 och Telenor – erbjuder alla unika fördelar. Telia är känd för sin pålitliga täckning och höga hastigheter, vilket gör dem till ett bra val för dem som bor i områden där internetanslutning ofta är ett problem.

Tre lockar med förmånliga erbjudanden på stora data-paket, perfekt för den som ständigt är online.

Tele2 utmärker sig med konkurrenskraftiga priser och bra familjealternativ, medan Telenor fokuserar på flexibla lösningar som tillåter dig att skräddarsy ditt abonnemang efter dina behov.

Besök oss på Elon City i Tierp där vår kunniga personal hjälper dig att navigera bland dessa alternativ. Vi guidar dig genom att matcha din nya mobiltelefon med rätt surfmängd och operatör, så att du får mest möjliga värde och nytta av ditt köp. Välkommen in, så ser vi till att du går härifrån med det perfekta abonnemanget för just dina behov.

Kontakta oss