ELINSTALLATIONER

Din kompletta leverantör av elinstallationer i Tierp, Gävle och Uppsala.

Elinstallationer Tierp

Välkommen till Pettersson El, ditt självklara val för elinstallationer i Tierp, Gävle och Uppsala.

Vi har många års erfarenhet av en mängd elinstallationer för bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner. Våra erfarna och kunniga elektriker är experter på allt från installation av vitvaror och belysning till avancerade laddstationer för elbilar och solcellspaneler.

Vi samarbetar även med flera fastighetsbolag och kommuner, där vi regelbundet utför renoveringar och hyresgästanpassningar i kommersiella lokaler, samt felsöker och åtgärdar elrelaterade problem.

Välj oss för trygga och effektiva elinstallationer i Tierp som förbättrar och säkerställer funktionen i ditt hem eller företag.

Certifierade elektriker

Vi jobbar bara med de bästa i branschen, vilket innebär att alla våra elektriker är certifierade. Det säkerställer att varje installation utförs med expertis och precision.

Våra erfarna och kunniga elektriker är specialiserade på allt från mindre reparationer till omfattande elprojekt. Som en stolt del av Elkedjan är vi dedikerade till yrkesmässig excellens och pålitlighet, vilket erbjuder dig fullständig trygghet och tillförsikt när du anlitar oss för dina elektriska behov.

Så välkommen att kontakta oss idag för dina elinstallationer i Tierp, Gävle och Uppsala.

Installation av laddboxar och solceller

I takt med att intresset för elbilar och solceller ökar markant, har även vi på Petterssons El märkt av en ökad efterfrågan. Denna trend speglar en bredare omställning mot mer klimatmedvetna energilösningar.

På marknaden finns en uppsjö av olika laddboxar och solcellssystem, från många olika märken och modeller, men tack vare vår långa erfarenhet kan vi hantera alla typer av elinstallationer.

Vi säkerställer elinstallationer av högsta kvalitet som är både hållbara och effektiva. Tveka inte att kontakta oss idag för alla dina elinstallationer i Tierp, Gävle och Uppsala.

Vi besitter en omfattande kompetens.

Vi erbjuder ett brett utbud av elinstallationstjänster för att täcka alla dina behov. Vår projekteringsservice säkerställer att varje elinstallation planeras noggrant och effektivt. Vi hanterar elinstallationer för både stora entreprenader och mindre servicejobb, anpassat efter dina specifika krav.

Felsökningar är en annan viktig del av vår service, där vi snabbt identifierar och åtgärdar eventuella problem. Våra underhållsarbeten garanterar att dina elsystem fungerar optimalt över tid.

Vi är även specialiserade på programmering för smarta hem-system, installation av inbrottslarm, passagesystem för ökad säkerhet samt brand- och utrymningslarm, för att skydda mot brandrisker. Varje tjänst utförs med högsta precision och kvalitet för att möta dina förväntningar.

Kontakta oss