PETTERSSONS ELAFFÄR

Petterssons El är en av de äldsta etablerade verksamheterna i Tierp, grundat av Ivar och Rut Pettersson den 15 september 1949 i Söderfors. Från början fokuserade verksamheten enbart på elinstallationer, men snart utökades den med en affär på vinden i familjens villa på Hummelvägen. Med tiden öppnades även en butik i Söderfors som var tillgänglig tisdag- och torsdagskvällar.

År 1968 flyttades hela verksamheten till centrala Tierp, först till hörnet vid Grevegatan och Norra Esplanaden och sedan 1973 till nuvarande lokaler på Grevegatan 8, där man övertog Sjöströms Els verksamhet.

Under 1987 tog andra generationen, Leif och Kjell Pettersson, över styrningen och sedan 2001 drivs detta familjeföretag av Kjell Pettersson.

Som stolt del av både Elon och Elkedjan, erbjuder Petterssons El idag ett brett sortiment av produkter inom hemelektronik, vitvaror och andra hembehov, samt professionella tjänster från erfarna elektriker.

Våra elektriker är specialiserade på allt från felsökningar till kompletta elinstallationer. Välkommen till vår butik och upplev kvalitet och service som bara ett långvarigt familjeföretag kan erbjuda.